Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Call of duty - Black ops bann?

Call of duty - Black ops bann?

Figyelt kérdés
Cheatelés miatt ki lettem tiltva a multiplayer game modból. "Csalási szabálysértés miatt egyes védett szerverekről kitiltva" Ez azt jelenti, hogy többet egyáltalán nem játszhatok a multiplayerrel? Esetleg, azon kívül, hogy nem játszhatok, lehet ennek bármi más következménye? (egy steames ismerősöm adta át a cheatet, azt mondta nem lehet belőle baj, gondoltam kipróbálom 1 prestiege level erejéig... Szóval nem az a köcsög mindent leszaró hacker vagyok, csak kíváncsi voltam.)
2011. máj. 2. 16:46
 1/6 anonim válasza:
Hát attol függ milyen bannt kaptam ha pb bannt akkor csak pbs szerokra nem mehetesz ha név vagy steam bannt akkor gáz akkor többet nem játszahtsz. A steamedet nem fogják törölni max játszani nem fogsz tudni multiba :)
2011. máj. 2. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
jókifogás , megérdemled.....
2011. máj. 2. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy okoskodj... Igen cheateltem, hülye voltam, vállalom!
2011. máj. 2. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmien következménye nincs, max veheteg meg újból a játékot ha akarsz játszani.
2011. máj. 2. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
amugy meg ha bannoltak az accountoddal egyutt a serial számodat is bannolták, akkor valaki reportolt és rájöttek , ha irsz a steamnek (steam support) , akkor azok majd kérnek hogy küldd el valami fájlodat , ők nyilván tudják hogy honnan és melyiket , és esetleg megszüntetik a bannt.... engem is reportoltak (de én nem csítelek;))szerintem , mert folyton fentvan amikor játszok egy [3rd]democlient nevű spectator.....
2011. máj. 2. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
bocs , [3arc] democlient
2011. máj. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!