GuitarRig, és Asio-s hozzáértők?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az van, hogy Guitar Rig 4.11-et használok, meg asio-s a hangkarim. Az a problémám,hogy a 2 kis asztali hangszórón jól szól,nincs késés,stb, amíg egy hifim volt ugyancsak 2 hangfallal,azon sem tapasztaltam ilyet. De most van egy 5.1-es házimozirendszerem, azon most vagy nagyon késik, vagy recseg, vagy csak digitális zaj jön belőle, nem tudom összesakkozni hogy jó legyen. mi lehet a problem?2011. máj. 1. 11:43
1/1 anonim válasza:
én sajna ebben nemtudok segiteni viszont lenne olyan kérdésem hogy milyen hangkártyát használsz?
mert ami nekem van azon késett a hang és akkor ugy gondoltam hogy veszek egy ujat amin menne a progi.
tudnal esetleg ajánlani valamilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!