A Windows Movie Makeres videókat hogyan lehet átkonvertálni?
A Windows Movie Maker-ben fájl/filmfájl mentése.
A fájl/project mentése opcióval csak a pár kb-os project fájlt mented le, ami filmet nem tartalmaz.
kedves előző: a kérdés nem erre vonatkozott...
kérdező: nekem van egy progim az a neve h IMtoo3GP, és ezzel mindenféle formátumból mindenfélét tudok csinálni! avi-ból mpeget, és vissza, 3gp-avi, avi-mp3 és ilyenek! nagyon jó kis program, az egész megvan nekem aktiválóval mindennel ha esetleg valami elérhetőség, msn vagy valami át is küldöm és tudok segiteni is a konvertálásban!
Üdv: Zsu
Pedig a tapasztalat azt mutatja, hogy általában az emberek a fájl/project fájl mentésével próbálják a filmet lementeni, és csodálkoznak, hogy a videólejátszók nem játsszák le a .MSWMM fájlokat.
De ha tényleg a kész filmfájl konvertálásról van szó, én is ajánlok egy programot, FormatFactory - ingyenes, sok formátumot ismer, használata egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!