Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudja kezelni a...

Miért nem tudja kezelni a Windows Live Movie Maker az . Mkv fájlokta?

Figyelt kérdés

Dell Inspiron N5010 típusú laptopom van és 64 bites SP1-es Windows 7-et használok. Nem rég formáztam a rendszert és újból feltelepítettem a Windows Live Movie Makert is. Valami okból kifolyólag most nem ismeri fel az .mkv fájlokat. A formázás előtt pedig felismerte és kezelte őket. Ez miért van?

CoreCodec Professional nevű codec-et használok, és ezt használtam a formázás előtt is. Állítólag ez a legjobb video codec.

Előzőleg 32 bites Windows 7 volt telepítve a laptopomra.

Lényegében az architectura váltáson (x86-ról x64-re) kívül semmi változás nem történt. Ugyanazokat a programokat használom mint amiket korábban is.

2011. ápr. 30. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Matroska codec packot tegyél fel, és kezelni fogja.
2011. ápr. 30. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Gondoltam rá én is hogy azt dobom fel. :)

Csak így még mindig nem értem hogy most miért nem kezeli az mkv-kat és formázás előtt pedig miért kezelte...

Ha valaki ezt ez is meg tudja magyarázni annak megköszönöm! :D

2011. ápr. 30. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg a codecpackodban nem lett kijelölve a matroska codec amikor telepítetted...
2011. ápr. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!