Gyulusss kérdése:
Hogy tudom megjeleníteni Ubuntu alatt a meghajtó fájlreszdszerét? Részletek lent
Figyelt kérdés
Windows alól telepítettem Ubuntut. Van egy belső HDD-m, ezen van a windows és van egy USB-s ezen van az ubuntu. A problémám az, hogy a belső hdd rossz, kattog, windows ala max 1MB/ sec-re képes. Ubuntu alatt 15MB/sec-re. Át akarom menteni a cuccokat az usb-s drive-ra de Ubuntu alatt nem tudom előhozni, csak linuxos partíciót látja az egészből USB-s meghajtóból. Ha rámegyek a linuxos meghajtó tulajdonságaira, végülis kiírja, hogy 166 GB foglalt hely van a meghajtón, és ez igaz is, de a teljes meghajtót nem látom. Azt írja, a tulajdonságoknál, hogy a meghajtó típusa mappa az inode/directory helyen. Köszi előre is az útmutatást.2011. ápr. 30. 11:23
1/2 anonim válasza:
Ubuntu alatt elvileg a helyek alatt kéne látnod az összes meghajtót.
Mármint ilyen Wubi-d van, ami Windows alatt fut? - Azt nem annyira szeretem, a Linux majdnem összes előnyét elveszi.
2/2 anonim válasza:
Csatolni kell a többit is. Kell hozzá egy NTFS beállító eszköz, ott be tudod állítani, hogy lássa az NTFS partíciókat, talán egyenként. Ezután rendszergazdával tudsz másolni.
Ha normál felhasználóként is hozzá akarsz férni, akkor az /etc/fstab-ot kell megpiszkálnod. NTFS csatolására rákeresve jó megoldásokat találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!