Ha beletekerek egy filmbe, a feliratot folyton előröl kezdi el játszani. Mi lehet a baj?
Most vettem észre ezt a problémát, előtte nem volt vele gondom. Azóta az egész kodek pakkot is újratelepítettem, de semmi változás. Régen a feliratot mindig a DirectVOB SUB játszotta le, de a mostnani kodekben valahogy csak néha akar elindulni (hd filmeknél csak), más különben a Media Player Classic beépített feliratkezelője olvassa be a fájlt. Létezik, hogy az update-elt divx lejátszó bekavar valamilyen kodekkel?
Kissé tehetetlen vagyok, és így filmet sem lehet rendesen nézni, mert nem lehet beletekerni.
Köszönöm mindenkinek a segítségét, sajnos egyik sem vált be igazán, de próba képpen letöröltem a divxplayer-ből a kodeket, és most már működik rendesen. Gondoltam rá, hogy ez lehet, mert tagnap frissítette magát és azóta nem néztem filmet és ma akartam és már előjött ez a probléma.
Remélem ezzel tudok segíteni másnak is, aki, ugyanezzel a problémával küzdene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!