Portal 2 nevű játék telepítése?
Figyelt kérdés
Felraktam, telepítettem, crack, aztán elindítottam, kért .dll fájlokat, letölttöttem azokat, amiket kért, erre:
"Az eljárás belépési pontja (SKIDROW) nem található a DLL-ben (Steamclient.dll) Mi a teendő ilyenkor? Mielőt crackeltem, akkor is elindítottam és akkor bejött a nyitóképernyő, vártam, de leállt.
2011. ápr. 28. 21:04
1/7 Tom Benko válasza:
Talán vedd meg. Akkor a crack sem fog gondot okozni, és tutira elindul.
2/7 A kérdező kommentje:
Az is egy lehetőség, de ebben a gazdasági válságban...örülök, ha az áram megvan a géphez :(
2011. ápr. 28. 21:17
3/7 anonim válasza:
Ha volt egy gépre pénz amin fut a Portal 2 akkor a Portal 2-re is kéne. Vedd Meg
4/7 anonim válasza:
itt egy kép,ez van a skidrow mappában,mindent másolj be a portal 2 mappájába.vagy ha ez sem segít akkor update-ket tedd fel akkor működnie kell:D
6/7 Tom Benko válasza:
Nézz kicsit körül, vicces módon egyes külföldi oldalakról lényegesen olcsóbban lehet megrendelni, mint amennyiért itthon megkapod. És megvan az az elégtételed is, hogy az artisjust sem tömöd pénzzel.
7/7 anonim válasza:
Vagy várj karácsonyig, akkor szoktak lenni nagy leértékelések a Steamen. De lehet, hogy már most júniusban is kirakják olcsóbban egy pár napra.
Amióta Steam létezik egyszerűen nincs mentség a warezolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!