Milyen programmal tok DVD-filmet lejátszani?
VLC Media Player (Ingyenes, Magyar)
Amit én használok/ajánlok lejátszásra,azokról olvashatsz itt,ha a narancssárga film/zene gombra kattintasz:
De tényleg rengeteg jó player van azokon kívül is.(mplayer,kmplayer,smplayer,gomplayer,bsplayer,cyberlink power dvd...)
Nero helyett írásra ajánlom az ashampoo burning studiot,cdburnerxpt,infrarecordert,imgburnt.
Ezek a proramok,amiket eddig felsoroltam/belinkeltem mind ingyenesek ill. van ingyenes változatuk is,kivéve a power dvdt.
De nerot is simán fel lehet törni vagy lehet neki adni hamis(kalóz) kulcsot.Csak én úgy gondolom,hogy kár ezzel vacakolni meg vírusveszélynek kitenni a gépet.(kalóz programoknál,program töréseknél előfordul az ilyesmi,figyelni kell,mert,sose csinált ilyet,az megszívhatja könnyen).A nero ráadásul hatalmas helyet foglal a gépen.Én tudom,hogy nagyon jó szoftver,meg azt is,hogy nagyon sok mindent tud,de szerintem nincs rá olyan égetően(hú,de stílszerű voltam...:D) nagy szükség.Uninstalláld nyugodtan,és tegyél fel valamit a javasoltakból.De ha nem bírsz megválni tőle,akkor tessék,válogathatsz:
fórum:
torrent:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!