Valaki megtudja nekem mondani az Adobe Photoshop CS3 sorozatszámát?
Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 14:38
1/7 anonim válasza:
"Photoshop CS3 Extended 10.0.
A telepítő csak 55MB, fél perc alatt feltelepül, minden egyéb program és felesleges fájl nélkül.
Nem kell regisztrálni, nem kér kódot, nem futtat semmi mást a háttérbe.
pass: oi2o "
A telepítés közben kér csak egy jelszót,ez az oi2o.Ez nem maga a photoshop kérdése,hanem a cracker jelszavazta a telepítőfájlt.
2/7 anonim válasza:
testvér ez semmit sem csinál!!! rákattintok de semmi!!!vagy nem jól csinálok vmit???
3/7 anonim válasza:
Nem tudom,mi lehet a baj,nálam tökéletesen müxik minden.Letöltődik,feltelepül,használható.
Próbálkozz szerintem újra!
4/7 anonim válasza:
igen én voltam a béna most már sikerült csak nem találtam a letöltés gombot de már megvan fel is raktam köszi!!!!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon zsír ez a program;) köszi szépen :D
2011. júl. 20. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!