Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért változik az ikonok...

Miért változik az ikonok helye az Asztalon, ha lépkedek a felhasználói fiókok között?

Figyelt kérdés
Mit csináljak vele, hogyan "ragasszam" oda őket, mert rohadt idegesítő...
2009. márc. 6. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes felhasználói Fiókhoz... induláskor egyszer, állítsd be ugyan azt az ikon elrendezést, amit szeretnél. Az Ikonok elrendezése, az Asztalon való megjelenítése ugyan is, Felhasználói Fiók, függő.

De még így is fen áll annak az esélye, ha csökkentett mód után visszaváltasz, hogy újból át kell rendezni őket. Sőt vannak olyan progik is, (iColorFolder), amelyek előszeretettel átrendezik minden előzetes bejelentés nélkül az Asztal Ikonjait.

2009. márc. 6. 11:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy felhasználófüggő, csak most arra gondolok, hogy vagyok ADMIN, elrendezem az ikonjaim, átlépek egy USER fiókba, ott is megteszem ezt, aztán mikor visszalépek az ADMIN-ba, akkor totálisan nem úgy néz ki semmi. Istentől kérjek jogosultságot, hogy megváltoztathassam vagy mi? :-(
2009. márc. 6. 11:31
 3/3 yuda ***** válasza:
Az asztal egy szabad pontjára katt jobb egér gombbal /ikonrendezés szempontjai és ne legyen bepipálva az automatikus elrendezés,----hanem csak az ikonok igazítása és az asztali ikonok megjelenítése-semmi más.
2009. márc. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!