Ki melyik böngészővel van a legjobban megelégedve illetve miért?
Én a google chrome böngészőt kedvelem nagyon mert nagyon felhasználó barát.Ezalatt értem azt ,hogy megtanulja a szokásaid a címsorban lehet böngészni vele nem kell beírjam külön a googleba a dolgokat. Egyszerű és elég gyors.Számomra ideális választás.
Az Internet explorer nagyon negatív számomra állandóan hibát hibára halmoztak benne.
A safari is nagyon jó ,de én azt nem szeretem
A mozilla firefox azért jó és egyben rosz is mert lehet hozzá kismillió "add-on"-t tölteni így lassítva szegényt,de ezek az ingyen letölthető micsodák nagyon hasznosak is ám pl az adblocker.Az letiltja a reklámokat az oldalról.
Végül nekem mozilla és google chrome van föltelepítve ,de ezenkívül van sok száz böngésző ami szintén személyre szabható.
Mozilla Firefox
Gyors, biztonságos, millió kiegészítője van, kompatibilis saját magával (IE fanok kíméljenek).
a második kommentel értek eggyet.
otthon chrome-ot használok melóra firefoxot
Firefox,Chrome
A többi gyakorlatilag már halálra van ítélve,épp a tusájukat vívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!