Van olyan animáció készítő program amelyet egy amatőr is használhat, úgy hogy valami színvonalasabb animációt is össze tudjon vele hozni (egyszerűen)?
Az Adobe After Effects 30 napig ingyenes használható. Letöltheted innen:
Sajnos, ha nem korlátozott ideig szeretnéd használni, akkor azt mondhatom, hogy az ára igen borsos:
Ha esetleg egy egyszerűbben kezelhető szoftverre van szükséged, akkor a Sony Vegast tudom ajánlani, de ez inkább videoszerkesztő, mint vizuális effekt és animációkészítő alkalmazás. Egyszerűbb effektek készítésére alkalmas, de bonyolultabbakat nem tudsz vele készíteni, vagy esetleg csak nagy többletmunkával, és az eredmény nem biztos, hogy olyan lesz, mint After Effects szoftverrel.
Ennek az ára sem olyan alacsony:
A 30 napos próbaverziót innen letöltheted:
Ha ingyenes alkalmazásra van szükséged, akkor a Blender a megfelelő választás. Ez viszont sokkal többet nyújt, mint a fent említett szoftverek, mivel ez 3D modellező és animáció készítő alkalmazás.
Innen letölthető:
Sajnos a szoftver használatának elsajátítása nagyon hosszadalmas, profi szinten akár több évbe is beletelhet.
Sajnos Warezben nem segíthetek, mert az illegális.
Kösönöm! kipróbálom a vagespro-t a blender-t is le akartam tölteni, de a gépem azt írta hogy kárt tehet a számítógépben. Nem mertem letölteni. Nagyon köszönöm a segítséget! Biztosan boldogulni fogok a progival.... ha meg nem biztos van fenn tutorial.
:) köszönöm! :)
mégis a blender-t töltöttem le.
le is jött és eléggé nehéz. de találtam turorial-t köszönöm mégegyszer :)
Az összes közül pont a Blender?:D Az a legbonyolultabb.
Játékok készítésére is alkalmas...Ha neki akatsz vágni a blendernek,akkor kezd a Maya programmal :) Amúgy haladtál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!