Cod4 multiplayerben játszok 10-20 percet és kilép "hibát észlel ezért leáll", mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
10-20 perc általában egy pálya, régebben nem volt ilyesféle probléma, csak olyan 4 napja van ez.2011. ápr. 21. 20:03
1/6 anonim válasza:
Mentsd ki a mentésed, és a CD-key-ed, majd próbáld a játék újratelepítését.
2/6 A kérdező kommentje:
Ok megpróbálom majd küldök visszajelzést
2011. ápr. 21. 20:09
3/6 A kérdező kommentje:
Újraraktam, de még mindig ugyanez, a pálya betöltése után amikor kiválasztom h marines , meg a fegyvert utána még mindig "hibát észlelt ezért leáll"
2011. ápr. 21. 21:30
4/6 anonim válasza:
Az a probléma, hogy nem jelenik meg a kilépés után a hiba üzenet, ami ezt tartalmazza:
"USER ERROR"
Lefordítom a mesügék kedvéért... Nem kell ennyit kockulni!
Lehet lepontozni...
5/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam a problémát :)
2011. ápr. 24. 18:38
6/6 anonim válasza:
és hogyan sikerült megcsinálnod ..nekem is folyton kilép .. hiába raktam ujra ugyan az folytatódik ...lécci segits thx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!