Mért mindenki a Microsoft Office 2003-t és a 2005-t használja?
Össze-vissza kuszálásnak nevezed, de mutass nekem olyat, aki profi volt a windows 3.11 kezelésében és a 95 is egyből ment neki...
Kérlek mutasson nekem valaki csak egy embert is aki 2005öt használ... :D
Egyébként a 2010 törése sokkal macerásabb (legalábbis amikor utoljára néztem :D), míg a 2007hez elindítasz egy futtatható fájlt és kész is feltolva SP2vel.
Úgy tudtam van 2005 is :D.
Én 2007-t használok és semmi bajom nincs vele.
"...mutass nekem olyat, aki profi volt a windows 3.11 kezelésében, és a 95 is egyből ment neki..."
Ez pont rossz példa, a Win 3.x -hez hatalmas adag MS-DOS ismeret is kellett, és aki azt megtanulta annak egyik Win 9x sem okozott különösebb gondot, annak már annál inkább aki nem ismerte a DOS -t.
Szerintem 2007-nél túl drasztikus volt a változás, sokkal könnyebb menüből kiválasztani valamit, mint lapfülekre kattintgatni, meg gombokat keresgélni. Ráadásul nem is tették elérhetővé a korábbi felületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!