Mi a megoldás erre a problémára?
Msn bejelentkezés után akárkire rákattintottam ez az üzenet jelent meg : "A (z) Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük. Az adatok, amelyekkel éppen dolgozott, valószínűleg elvesztek. "
Többször töröltem az msn-t és újra feltelepítettem,de a hiba akkor is fennáll.
A windows live összemomlik minden alkalommal...
Valószínüleg virus vagy valami kórokozó segíthet ebben de lehet a progival is hiba...Avval hogy állandóan telepíted újra az nem ér semmit(ebben az esetben).
Ajánlom hogy scannald át a gépet(ha lehet valami rendes vírusírtóval).Ha mégis újra telpíted akkor előző verziót uninstall-al töröld, mindig a legújabb verziót töltsd le a hivatalos weboldalról.
Vírusírtóztam Avasttal, de semmilyen vírust nem jelez ki. :S
Most már odáig fajult h ha újra akarom telepíteni az msn-t akkor nem lehet,mert úgy érzékeli h fentn van .Pedig ha lefuttatok egy keresést semmilyen evvel kapcsolatos fájlt sem dob ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!