Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot kell letölten...

Milyen programot kell letölteni ahhoz hogy amikor újrarakom a gépet és a mesengert akkor elérhetőek legyenek az addigi felhasználók?

Figyelt kérdés

Ne kelljen újra meghívogatni őket.Egyik ismerősöm csinálta így.Én még nem hallotam róla.

Vagy:

nekem az is elég ha meg tudnátok mondani hogy a telepített messengerben mi annak a fájlnak a neve ami a felhasználókat tárolja.

akkor telepítés előtt csak ezt kellene kimentenem.

2009. márc. 3. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
semilyet mert ha bejelentkezel a messengerbe a fiokoddal automatikusan letölti a szerverről
2009. márc. 3. 23:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem kell újra meghívogatni, segédprogram nélkül. Az ismerősöket a központi szerver tárolja, amit bárhonnan elérsz, ha a neveddel és jelszavaddal bejelentkezel, csakúgy, mint az e-mail-edet is bárhonnan meg tudod nézni. Akkor is, ha közben újratelepítesz, vagy elmész a világ másik felére.
2009. márc. 3. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a messengered tárolja a partnereidet, egy netes adatbázisban vannak. Így nem csak otthonról tudod elérni őket, hanem máshonnan is úgyanúgy MSNezhetsz. Szóval nem kell semilyen program, semmit nem kell lementeni. (Feltéve, hogy mindegyikünk az MSN /Windows Live/ messengerről beszél)
2009. márc. 3. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell semmi.

Nagyon régen még volt, hogy elvesztek dolgok de mostanában már az msn neved is meg a partnereid is maradnak, akkor is ha format c van :)

De ha erre gondolsz akkor le lehet menteni fájlba (exportálni) az msn partnereket. azt hiszem mindjárt az első "fájl" fülön van vagy nem tudom már...

de felesleges, mert magától tárolja csak az emailedre és a jelszavadra van szükség és belépsz és ott lesznek.

2009. márc. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!