Hol lehet letölteni a Mikrosoft Word programot?
Figyelt kérdés
De nem a SP csomagok kellenek, mert azokat találtam én is.2009. márc. 3. 22:08
1/6 anonim válasza:
Felejtsd el a picipuha termékét!Van ugyanolyan jó(ha nem jobb) teljesen ingyen is.Openoffice.org-ezt az irodai programcsaládot még cégek is teljesen ingyenesen,szabadon használhatják.Részletekért kattints a narancssárga iroda gombra a következő oldalon:
2/6 anonim válasza:
Passzolom, de van egy openoffice nevű progi. Ugyan ezeket tudja mint a Microsoftos Office. Word, stb... és ingyenes is. Amúgy meg meg kell venni:)
3/6 AdamMcKraken válasza:
AMúgy meg attól függ, mert ha nem akarsz szöveget szerkeszteni, csak azt akarod, h legyen valami ami megjeleníti a doksikat, akkor bizony elegendő letölteni a Microsoft-tól az ingyenes Word megjelenítőt!
4/6 A kérdező kommentje:
OpenOffice.org nekem is van, csak sajna az a bajom vele, hogy akinek nincs ilyen, az nem tudja kinyomtatni azt a dokumentumot, ami ebben a formátumban van. Mit lehet ilyenkor tenni?
2009. márc. 4. 09:21
6/6 anonim válasza:
Az openoffice képes rá,hogy msoffice formátumba mentse el a dokumentumokat.Akkor msoffice-szal is meg lehet nyitni.Mentéskor kell kiválasztani a formátumot,de a beállítások közt van olyan funkció,hogy alapértelmezett mentési formátum vagy valami ilyesmi.Ha ott beállítod,akkor automatikusan msoffice formátumba fog menteni.Külön-külön be lehet állítani szöveges doksihoz,bemutatóhoz,táblázatokhoz...stb.Fordítva viszont biztos nincs semmi gond,az openoffice megnyit bármilyen msoffice formátumot,és módosítani is tudja.Mielőtt feltelepítesz egy crackelt microsoft bughalmazt,nézd meg az openofficet kicsit jobban...Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!