Hogy retusáljam a hajam ki a képeröl, mert kilóg egy hajtincsem nem tul elönyösen? Letöltöttem a photofiltre-t de nem tudom h hogyan csináljaam.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 15:53
1/12 anonim válasza:
Segítek. Küldd át a képet mailben, és megcsinálom Photoshoppal.
2/12 A kérdező kommentje:
oks köszii :)
2011. ápr. 17. 15:57
3/12 A kérdező kommentje:
megadod? mert it nem irja
2011. ápr. 17. 15:57
4/12 anonim válasza:
Photofiltrével ez úgy megy, hogy rákatt a bélyegzőszerűre jobb oldalt. Utána a kis keresztet, ami megjelenik a képen oda húzod, ahol a megfelelő színt akarod klónozni. ctrl megnyom utána kereszt elvisz a hajra és balklikk.
5/12 A kérdező kommentje:
lécii válaszolj :)
2011. ápr. 17. 16:04
6/12 anonim válasza:
Még én.. ha nem jó, szerkesztés felül és visszavon
7/12 A kérdező kommentje:
köszi nekd is ;)
2011. ápr. 17. 16:06
8/12 anonim válasza:
Alul ott van, hogy privát e-mail küldése a válaszolónak.
Erre klikk, és küldd a mailt.
9/12 A kérdező kommentje:
már megvolt küldtem e-mailt
2011. ápr. 17. 16:08
10/12 A kérdező kommentje:
2 válaszoló: arra a klónózóra gondolsz ami az eszközök között van jobb oldalt? mert avval én is próbálkoztam de nem lehet nagyon jól használni azért is kértem a segítségeteket.
2011. ápr. 17. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!