Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows7 ben találhato Disk...

Windows7 ben találhato Disk Clean up miket torol?

Figyelt kérdés

félek hogy elrontja valamelyik program mukodeset,vagy a windowset is akar...valki járt már igy vele?

(en mar jartam igy pl.ccleannel nem egyszer,hogy azutan nem ment ugy valmi a gepen)

2011. ápr. 17. 00:32
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

A Disk Cleanup más néven Lemezkarbantartó nem fog hozzányúlni a programjaidhoz, ezeket törli: ideglenes cache fájlok, lomtár stb.., viszont a hatékonysága egy nagy 0.

Én már kb. egy évtizede foglalkozom komolyabban számítástechnikával, és le is vontam magamnak a következtetést, hogy egyetlen lemezkarbantartó létezik: format c:

2011. ápr. 17. 05:06
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen.nagy nehezen sikerült a format d: -t...de most nem látom a mappákat és azt jelzi,hogy sok helyem lett a d-n. Ez mitol van?
2011. ápr. 17. 09:21
 3/7 P.O.C. ***** válasza:
Óhh bakker! Te tényleg rá is engedted?! :O Én a format c: alatt rendszer újratelepítést értettem, mert ez a szlengje. A format c: egy parancs, ami kinullázza a fájlrendszert a vinyóról, ezáltal töröl mindent. De ere fel is hívja a figyelmedet végrehajtás előtt a parancs. Az adataid megsemmisültek. :(
2011. ápr. 17. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Neeem :D ..csak poén volt!

Koszi a valaszod

2011. ápr. 17. 12:47
 5/7 anonim válasza:

Én is megjártam már egyszer a CCleanerrel, most ezt találtam helyette, remélem beválik:

[link]

Itt nagyon biztató és megnyugtató dolgokat írnak róla. Mit tudtok róla?

2011. máj. 16. 19:44
 6/7 anonim válasza:
M
2011. máj. 17. 02:02
 7/7 anonim válasza:
Most olvasom, h ez csak egy hónapig ingyenes :(
2011. máj. 17. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!