Microsft Powerpointtal, hogy lehet prezentációt szerkeszteni?
a 2007-hez vki pls küljön egy e-book-os használati útmutatót.
hogy lehet beállítani, h. egy dián csak 1 szövegdoboz legyen? bármit próbáltam, mindig 2-t adott, és nem lehet törölni azokat.
Itt biztosan megtalálod a választ.
( én eddig úgy tüntettem el, hogy a szövegdoboz valamelyik sarkába megyek az egérmutatóval, majd klikk bal egérgombbal, akkor egy kis kereszt jelenik meg sarokban, és akkor nyomok egy Delete-t).
A legegyszerűbb módja az,hogy mikor kiválasztod az új diát ,azt választod amiben egy felirat sincs.Ha egy szövegdobozt akarsz utána Beszúrás-szövegdoboz és kész
További jó munkát
Minden új megnyitott PPT, alapból ezzel a két helyőrzővel indul! ...Beszúrás, ”Új dia…” estén is ugyan ez a helyzet.(Nincs ”üres dia” választási lehetőség.)
1. ”Cím beírásához kattintson ide”
2. ”Alcím beírásához kattintson ide”
Megoldás: bal klikk (kijelölés) a helyőrzőn, erre eltűnik a ”felírat”, és vastagabb ferde vonalazott keret jelenik meg, majd valamelyik sarokba kell vinni az egérmutatót, és amikor megjelenik a mutató hegyén a + jel, újból bal klikk, ekkor újból megjelenik, a helyőrző alap szövege, akkor kell nyomni egy Delet-t, ekkor teljesen el fog tűnni, a helyőrző kerete!
kipróbálva, működik).
Bocs!
Neked jó, ha ez a lehetőség adott, sajnos én bárhol keresem, ilyen lehetőségem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!