Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehetne ezt kinyomtatni?

Hogyan lehetne ezt kinyomtatni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy baromi fontos dokumentumot PDF formátumban,viszonta nem engedi hogy kinyomtassam sehogy se,halvány a nyomtatás parancsának az ikonja és Billentyűkombinációval sem lehet! Nem engedi továbbá hogy másoljam a szöveget sem!nem lehet ezt vhogy megoldani?
2011. ápr. 13. 16:51
 1/10 P.O.C. ***** válasza:
2011. ápr. 13. 16:58
 2/10 P.O.C. ***** válasza:

vagy:

[link]

2011. ápr. 13. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Hány oldalas a doksi? Ha nem túl sok, akkor le lehetne lopni a képernyő tartalmát és azt kinyomtatni...
2011. ápr. 13. 17:12
 4/10 P.O.C. ***** válasza:
Mi a francnak kínlódjon vele percekig, mikor a fenti két link egyikén, két-három kattintással meg lehet oldani ??
2011. ápr. 13. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:

1. [link]

...pár perces feltöltés után, csak kéri a jelszót!

[link]

2. [link]

...nem tudja megnyitni, helyette a fizetős verziót ajánlja!

[link]

de segíthet a PDF Password Recowery program letöltése, és telepítése:

[link]

2011. ápr. 13. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Czementh válasza: a helyes.

(pl. FastStone Capture programmal Ctrl+Alt+PrtScreen kombinációval, a teljes PDF dokumentumot automatikusan görgetve, olyan nyomtatható képfájlba menti, amit meghatározol.(gif, png, jpg, tif, bmp stb...)

2011. ápr. 13. 17:57
 7/10 P.O.C. ***** válasza:

Ha a megnyitás is korlátozva van, akkor nem engedi. Mit ahogy egyik sem, hiszen ebben az esetben titkosítva van maga a dokumentum is. (Ez esetben tényleg csak a PDF Password Recovery progik segíthetnek, ha nem túl bonyolult a jelszó.)

DE AZ EREDETI PROBLÉMA NEM EZ !

Ugyanis a kérdésből az derül ki, hogy csak a nyomtatás és a vágólap műveletek vannak letiltva. Márpedig ezen segít a fenti két weblap! Tudom, mert többször próbáltam.

Ti pedig össze vissza bonyolítjátok a dolgot.

Ha nem hiszitek, csináltam egy próba doksit. Ezzel le tudjátok teszteli:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 13. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:

az alibbi linken lévő pdf-t, minden további nélkül meg tudod nyitni, de egyebet, még véletlenül sem tudsz vele kezdeni! (nyomtatni, másolni), még a javasolt on-line linkeken sem tudják megnyitni.

(Jelszóval van védve, a másolás, nyomtatás stb..., csak megnyitni lehet.

(és a Hivatalos .pdf dokumentumokkal is, ez a helyzet)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 13. 19:03
 9/10 P.O.C. ***** válasza:

Valóban! :) Ezt valami full komoly progival csinálhatták.

Én ABBYY PDF Transformer v4.x -el csináltam, Word 2003 alatt. Ezzel simán elbánik.

Viszont a Password Recovery progikkal az a baj, hogy brute force módszerrel dolgoznak. Ha elég bonyolult a jelszó, hónapokig is a gép előtt ülhet eredménytelenül. :(

Ez esetben az a scannelős karakter felismerős progi segíthet csak.

2011. ápr. 13. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Ashampoo Office 2008 Szövegszerkesztőjével (TextMaker)készült dokumentum Exportálás PDF-ként, Csak olvasásra, Jelszavazott (256 bites) kódolással, és hasonló módon készülnek, a Hívatalos dokumentumok is.

De, ezzel a progival egyszerűen megoldható, a konvertálás nyomtatható Word dokumentumba:

[link]

2011. ápr. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!