Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet e 1 dvd lemezre (4,7GB)...

Lehet e 1 dvd lemezre (4,7GB) több (pl 2db) dvd filmet (nem avit, meg hasonlokat) össze írni?

Figyelt kérdés
ha igen milyen programmal?
2009. márc. 2. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia igen lehet. Mondgyuk én úgy szóktam hogy letőltök avi feilemt és átkonverálom DVD-be és akkor megtudom csinálni 1 dvd-re 2 db rendes DVD filmet. ConverteXtoDVD én ezt használom,nagyon gyors és jó.
2009. márc. 2. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi,2 eredeti koncert dvd-t kéne kiírnom,ami fel is férne,csak nem tudom hogy rakjam rá a lemezre
2009. márc. 2. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na egy pillanat...neked most két dvd-d van...? Ahhoz hogy ezeket egy dvd-re tudd tenni, előbb konvertálni kell avi-vá őket(ez filmenként géptől függően 1/2>1 ó +minőségromlás)...aztán visszaalakítanád dvd-vé, de úgy, hogy ez a két avi legyen immár dvd-video formátumban egy lemezen. Erre jó a ConvetX, vagy TMPGEncDvdAuthor...megint néhány óra+minőségromlás...minden konvertálás ezzel jár.
2009. márc. 2. 21:27
 4/6 A kérdező kommentje:
2 dvd-m van,azt kéne 1 lemezre tenni de úgy mint dvd-t,nem mint avit,konvert nélkül
2009. márc. 3. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy az eredeti koncert dvd-k, gondolom 6-7 GB méretűek kb. Ezeket 1 dvd-re tenni tömörítés nélkül nem lehet.
2009. márc. 3. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi,1 órás a koncert,és felférn e 1dvd-re a 2
2009. márc. 4. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!