SOS. A total comander nem találja a Dokumentumok mappát. Miért?
user_dokumentumok
ha win7 vagy viszta
Windows7-nél például hiába magyar a nyelv, és az intézőben magyar minden, egyes fájlkezelők angolul látják a mappát. A felhasználók fiókja Users, az Asztal Desktop, a Dokumentumok is Documents.
Ha a dokumentumok mappát akarod elérni, az mindig a C:\documents and settings\felhasználóneved\dokumentumok helyen található.
Win7 esetén intézőben: C:\Felhasználók\felhasználóneved\Dokumentumok
Win7 esetén TC-ben: C:\Users\felhasználóneved\Documents
Köszi a válaszokat.
Windows 7-em van, de akkor sincs ott amit keresek.
Users/felhasználó/na és itt kéne lennie a Dokumentumoknak
De nincs, document and settings sincs. Semmi, eltűnt.
Viszont a sajátgépen látom, ott elérem, de akkor total-ba miért nem?
Segítsetek :'(
Czementh!!!
Köszönöm! Sikerült. Nem volt kipipálva, de most már kipipáltam és látszik.
Nem jöttem volna rá, hogy mi volt a probléma:)
Nagyon szépen köszönöm:))))
Na és persze köszönöm a többieknek is a segítséget!
:))))
Alternatív lehetőségként csinálhatnál a Dokumentumokhoz egy saját gombot is a TC eszköztárán, win7 alatt így:
- Beállítások/Eszköztár
Itt feljön egy ablak, a közepén ikonokkal, ha rákattintol az utolsóra és megnyomod a hozzáad gombot, akkor be fog szúrni egy új gombot.
A parancs mezőbe írd be: CD C:\Users\Neved\Documents
(Paraméter és induló mappa nem kell)
Az ikonfájl legyen pl: wcmicons.dll és akkor választhatsz neki valamilyen neked szimpatikus ikont hozzá.
Ha a végén megnyomod az OK gombot, akkor megjelenik az eszköztáron egy új gomb, aminek megnyomásával eljuthatsz a Dokumentumok könyvtárba.
Köszönöm a segítséget!!!
Azt nem tudod, hogy miért tűnhetett el a mappa? Eddig ott volt, zökkenő mentesen hozzá tudtam jutni, a következő nap meg eltűnik. Ez miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!