Hogyan kell magyarítani a Subtitle Processort?
Az LNG fájlokat pedig a SubtitleProcessor722 --> lang mappából lehet előszedni:
Ott írja , hogy az f2-vel tudod módosítani.
Ez pontosan melyik verziója a programnak? Mert csak a 7.2.4-es korábbi verziót találtam, de az sem így néz ki.
Abban a file sor jobb oldalára kell kattintani, F2-t nyomni és a legördülő menüből ki lehet választani a magyart.
Ha nem megy, töltsd le a legfrissebb verziót abban elég egyértelmű a nyelvválasztás.
Elvileg a 7.7.2. verzió volt de amúgy az F2-t is próbáltam már előtte de nem működött. Mindegy végülis leszedtem a 7.7.1. verziót és az már úgy néz ki ahogy kell vagy mi. :)
Innen szedtem le:
Egyébként minden bezárás után a következő megnyitásra visszavált angolra így a magyart minden alkalommal külön be kell neki állítani, és a kicsomagolás után kapsz egy SubtitleProcessor771 nevű mappát ebben pedig van egy msvcrt-ruby18.dll nevű fájl. Ezzel a fájllal egy mappában kell lennie a programnak kül. nem indul. Kép:
Csak gondoltam leírom hátha kell még valakinek. :)
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!