Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell magyarítani a...

Hogyan kell magyarítani a Subtitle Processort?

Figyelt kérdés
Odáig eljutottam hogy a lang mappában benn van egy fájl aminek az a neve hogy Hungarian.lng de mit kéne vele csinálnom? Nem tudja valaki hogy hogy kell vagy hova van leírva?
2011. ápr. 9. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a programot elindítod akkor az ablaka közepén felül látsz egy földgömböt meg egy "Language" feliratot. Katt rá és a legördülő listából válaszd ki a "Hungarian.lng"-t.
2011. ápr. 9. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy most én vagyok a hülye de a Settingsen belül ott van a földgömb meg mellette a Language de ha rákattintok akkor nincs ilyen hogy Hungarian.lng...
2011. ápr. 9. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nincs ott a magyar akkor töltsd le újra.

2011. ápr. 9. 14:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a képet de nekem így néz ki:

[link]

Nekem a Language a földgömbbel a Settingsen belül van.

2011. ápr. 12. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Az LNG fájlokat pedig a SubtitleProcessor722 --> lang mappából lehet előszedni:

[link]

2011. ápr. 12. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ott írja , hogy az f2-vel tudod módosítani.

Ez pontosan melyik verziója a programnak? Mert csak a 7.2.4-es korábbi verziót találtam, de az sem így néz ki.

Abban a file sor jobb oldalára kell kattintani, F2-t nyomni és a legördülő menüből ki lehet választani a magyart.

Ha nem megy, töltsd le a legfrissebb verziót abban elég egyértelmű a nyelvválasztás.

2011. ápr. 13. 18:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Elvileg a 7.7.2. verzió volt de amúgy az F2-t is próbáltam már előtte de nem működött. Mindegy végülis leszedtem a 7.7.1. verziót és az már úgy néz ki ahogy kell vagy mi. :)

Innen szedtem le:

[link]

Egyébként minden bezárás után a következő megnyitásra visszavált angolra így a magyart minden alkalommal külön be kell neki állítani, és a kicsomagolás után kapsz egy SubtitleProcessor771 nevű mappát ebben pedig van egy msvcrt-ruby18.dll nevű fájl. Ezzel a fájllal egy mappában kell lennie a programnak kül. nem indul. Kép:

[link]

Csak gondoltam leírom hátha kell még valakinek. :)

Köszönöm a segítséget!

2011. ápr. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!