Hogy tudnám legálissá tenni windows xp-met?
nem értem
van egy termékkulcsod (valszeg céges - azokra szokták ragasztani ), és nem legális az M$ szerint?
Csórtad mi? XD
D36RK-QDFFD-BTWWY-BT7KK-43MGM
na most tisztázzuk, hogy mit szeretnél. A tudat kell, hogy legális legyen, vagy idegesít az állandóan felugró ablak?:)
Nem mind1
Teljesen mindegy honnan szedted az xp telepítőt, olyat keress ami egy eredeti másolata, nem buherált, én legalábbis nem csípem a mindenféle freedom-ot meg stb. Amúgy a már telepített XP sorozatszámát is le lehet csekkolni, és akkor legközelebb azzal telepítheted, ha az átmegy az M$ wga tesztjén..
És még most sem derült ki, mi a problémád.
BFWV6 - DJJR7 - QC6PQ - X4MM9 - V7PWG
HRCXT - BY6WB - VBM83 - CMBXF - BVWYY
KGBQ6 - JYVB9 - 7X6RG - VX44H - 76DFD
D36RK - QDFFD - BTWWY - BT7KK - 43MGM
C686V - R298Q - RWG42 - GHGH3 - YQXHG
F4HCX - QDJBC - TWKTD - W2WK2 - YX7CM
Windows XP Professional HUN verzióhoz (Mindegyik service packhoz, sőt még talán Home-hoz) is jó ez:
F4HCX-QDJBC-TWKTD-W2WK2-YX7CM
Ez-, a magyar állam-, a Microsofttól, a tanárok és pedagógusok számára vásárolt licensze.
Én évek óta ezt használom, és garantálom hogy ez működik!
Annyi az egész hogy a telepítéskor ezt adod meg, majd a telepítés után az első beindítást követően (a "Regisztrálás" kérdésnél csupán a nem opciót kell választani és megy is utána amíg le nem cseréled.
Örültem hoyg segíthettem, ja és szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!