Hogyan nyomtassak exel-ből?
Az exelt átalakítottam egy számlázó programra , hogy a tételeket és a árakat előre beírtam és az excel magától kiszorozza. De nem minden tételt használok fel. És folyamatosan törölgetnek kell a nem felhasznált tételeket. Hogyan tudom úgy kinyomtatni hogy csak azt nyomtassa ki aminél van db-szám. valahogy így áll fel a program
tétel neve
darab szám ára
tehát két sorba.
először is EXCELL.
aztán pedig nem tudod a nyomtatást valamiféle függvényhez kötni. szóval az egészet másold át egy új munkalapra, aztán pedig ott végezz egy autoszűrést, amely kiszűri azt ahol nincs semmi. és aztán nyomtathatod.
Igazából: Excel
Valóban szűrőt kell használnod. Nyomtatásnál egyébként van olyan, hogy nyomtatási terület kijelölése, bár ezt a funkciót nem ismerem. Viszont akkor is neked kell kijelölgetned a megfelelő cellákat. A jelölgetésgez ajánlom a Ctrl és a Shift billentyűket, mert megkönnyíthetik a munkádat (próbáld ki!).
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!