Reason 5-öt hogyan tudom összehangolni az Acid-dal (Sonic Foundry)? Esetleg ajánlanátok helyette más record progit?
Figyelt kérdés
Az a gondom, h nem látja a reason-ös jelet az Acid, de a gitárét és mikrofonét sem. Mit kell beállítani?
Köszi!
2011. ápr. 7. 21:34
1/4 anonim válasza:
Ha összekötsz két szerkesztőt amiben van rewire akkor [link] telepítsd, majd be kell állítani az audio setupra, ez köti össze.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! Azóta mondjuk találtam egy sooookkal jobb progit: Nuendo 3. Asszem van újabb is, de elsőre tökéletes ez, ajánlom mindenkinek!! :)
2011. máj. 10. 11:16
3/4 anonim válasza:
Nem igazán ismerem a Neundo progit, persze hallottam ról. Én jobban kedvelem az ableton-t, de ha mac operációs rendszerem lenne akkor biztos a logic pro-t, de vista vanXD Ha neked a Neundo jött be akkor használd egészségel és sok jó munkákat hozzá:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, elég jól haladok! :)
2011. máj. 19. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!