Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mire jó a Microsoft. NET...

Mire jó a Microsoft. NET Framework 2. 0?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy egyáltalán szükségem van-e rá,vagy a gépnek (?)... Meg szeretném tudni, hogy mire való :)
2009. febr. 28. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. febr. 28. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én sem ismerem nagyon, de:

- ha programozó vagy akkor úgyis tudod, hogy kell-e

- bizonyos programok igénylik a meglétét

- nem hiszem, hogy különösebb fejfájást okozna feltelepíteni vagy bármilyen hátránya lenne

- ha mégsem kell, leszedheted

Itt van ez: [link]

Szerintem nem hülye kérdés, mert ha valaki nem ért hozzá, akkor sok információ semmitmondó lehet számára, és nehezen ítéli meg, szükséges-e feltelepíteni.

Magyarul .NET keretrendszer. Ha nem vagy programozó, szerintem nem kell sokat foglalkoznod vele. Ha eszedbe jutott, hogy fel kéne tenni esetleg, csináld meg! :)

2009. febr. 28. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Pontosan én sem tudom hogy mire jó,de érdemes feltenni mert sok program nemindul nélküle.Nekem is ez okbol van fent.

Itt egy leírás róla bár nekem ez kínai: [link]

2009. febr. 28. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben rájöttem, hogy jó ha fenn van. Csak Asus eee netbook-om van,és minden szabad hely fontos... Aztán amit lehet töröltem :) Köszönöm mégegyszer!!
2009. márc. 1. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt most csak úgy leírom, mert jópofa. Én írtam a 2. választ még 2009-ben, amikor infós gimisként még csak sejtettem, mi az a .NET

Most, harmadéves egyetemistaként, már kicsit többet tudok róla, egy féléves tárgy erre épült. :)

Abszolút irreleváns a kérdés szempontjából, de annyira megmosolyogtam ezt a tényt, hogy gondoltam, leírom.

2013. jan. 16. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!