Photoshoppal hogyan lehet az arcbőrt és a test bőrt olyan gyönyörűen, mesterien "lelakkozni" mint a hírességek képein?
Magyar nyelvű photoshop CS3 és 6.0 is van a gépemen. Autodidakta módon tanultam rajta, tudok rajta már 1-2 trükköt is. Retusálni is szépen tudok (legalábbis szerintem) ezt példáúl én retusáltam:
Nagyon szeretnék én is olyan képeket csinálni, ahol a képen lévő illetőnek hogy is mondjam... mintha lekenték volna olajjal és lefújták volna lakkal... nem az a durva "pórusos" bőr, mint amilyen a valóságban, hanem olyan mint egy újságban a színes, fényezett papírlapok, egybeolvad a szín és tökéletesebb egy Barbie babánál is a bőr így a képen... Példakánt belinkelek Sarka Katáról két képet, nagyon utálom szegényt de ez a két képe hűen példázza milyen "réteget" szeretnék én is rávinni a képre photoshoppal:
Hogyan kell csinálni ezt a gyönyörű réteget? Nem tudok rájönni! Köszi annak aki segít!
Oh... hát... köszi :) szerintem sem rossz, egyszer be is regisztráltam egy photoshopos oldalra ahol mindenki megmutatta a másiknak hogy miket retusál, én is megmutattam pár "munkámat" de többen leszólták sőt olyanokat is mondtak rá hogy "szánalmasan szar" ott is hagytam az oldalt... mert amit én csinálok könyvek, tanfolyam, oktatóprogram nélkül csináltam, saját kútfőből... és nem estek jól amiket mondtak :(
Továbbra is várom hátha van valakinek jó ötlete :)
(előző voltam)
Tudom, hogy nem jó minőségűek a képek xD Fontos a jó fényképezőgép is, akkor gyönyörű, finom képeket tudsz csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!