Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik programmal tudom...

Melyik programmal tudom leszedni divx filmek alól a nekem nem szükséges hangsávot?

Figyelt kérdés
Van egy olyan filmem, ami alatt van egy magyar és egy angol hangsáv, és szeretném az egyiket leszedni, hogy ráférjen a lemezre.
2009. febr. 28. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt találsz egy megoldást> [link]

Vagy itt> [link]

Talán a második egyszerűbb, a VitualDub ingyenes. Én még nem találkoztam 2 hangsávos avi-val amúgy...

2009. febr. 28. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ
2009. febr. 28. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig nekem is sok van. A kodekeléssel lesz a baj. nekem sok .avi formátumú videónál egyszerre megy a magyar és az angol hang ha pl WMP 11-en nézek egy filmet. Nem mellesleg nézhetetlen úgy. De ha KMplayert használok akkor az angol nem hallható csak a magyar. Szal vmi kodekelési gond lehet és amúgy igen van olyan .avi amin két csatorna is van. Sajnos néha én is belefutok ilyenekbe és mindig társítani kell egy másik nem alapértelmezett lejátszóval h normálisan megnézhessem.
2010. márc. 20. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!