Cinemastore-ról letöltöttem egy filmet, hogy kell kicsomagolni?
Figyelt kérdés
***** Kiterjesztés nélküli fájlok vannak. 7zip felismeri, de azt írja ki, hogy törött.* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 6. 15:51
1/5 anonim válasza:
áááá szoktak ott kamu linkek is lenni, aminek csak mérete van, tartalma nincs
nevezd át mindnek a kiterjesztését .rar -á, vagy nem tudom
de hogy jött le egyáltalán, mindnek ugyanaz a neve? Külön mappákba raktad, vagy mit csináltál?
sztem keress egy értelmes release-t lehet cummancs is
2/5 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/5 legendavagyok01 válasza:
Nevezd át a fájlokat Ceausescu.part01.rar és így tovább, Winrar-ral próbáld kicsomagolni, egy próbát megér.
Az elsőt letöltöttem, átneveztem, csomagolja és szeretné a part02-t, tehát lehet, hogy megy.
4/5 anonim válasza:
és lehet hogy egy nagy semmi.. de próbáld ki, aztán ott az 2. hsz -ben a link. Amúgy semmi nem kell már manapság, beírod a filmcímet a gugliba, utánaírod a tárhelyet, vagy warez, keresés, kicsit válogatsz, aztán klikk a tárolt változatra
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült, kösz a válaszokat!
2011. ápr. 6. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!