Swf fájlt szeretnék visszaállítani szerkeszthető fla formátumba. Tudtok ajánlani valami jó programot?
Figyelt kérdés
A southing swf decomplier nevű programról sok jót nem hallottam. Olyan programra lenne szükségem ami a lehető legtöbb forrást vissza tudja adni és egyszerű kezelni.2011. ápr. 5. 00:17
1/6 anonim válasza:
Pedig pont a Sothink-et javasoltam volna. Én egy komplett honlapot szedtem elemeire vele, és jól működött. Aztán módosítgatás Flasch CS4-ben és vissza. Működik.
2/6 anonim válasza:
Mese habbal:D szedjél le akármien decompilert meg cs4 cs5 semmi nem forditsa vissza eredeti fla ra:) max szétboncoja és bizosonyos részeket ki téphetsz belölle és ecerü probáld ki csináj egy fla filet kevés adattal alakitsd swf be majd decompilere decompilald amugy nekem van profi decompilerem de na nem szedi vissza és nem is fla va alakitha hanem szét tépi az egész swf ét...
3/6 anonim válasza:
"Markus Lajos válasza:"
Remélem, hogy te legalább érted amit írni akartál...
4/6 anonim válasza:
Én is el tudom tapasztalatból mondaíni, hogy a visszafejtés nem lesz tökéletes. Szvsz, hagy a francba az egészet, mert nincs sok értelme, és ha értesz a flash-hez, akkor nem igaz, hogy nem tudsz magad elkészíteni egy flash-t!
5/6 A kérdező kommentje:
Értek a flashez valamilyen szinten, de amit meg szeretnék csinálni az szerintem már action script is. Az meg végképp nem megy. Végül is csak egy képet kell kicserélni meg szöveget kellene átírni, de amikor ezt megcsináltam akkor elkezdett vibrálni, ugrálni az egész animáció és használhatatlan az egész. És csak 112 action script hibát ír ki. :)
2011. ápr. 5. 11:58
6/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki keni vágja a sothing swf decompliert akkor meg tudna nekem csinálni egy menüt? Annyit kellene vele csinálni, hogy a logó képét kicserélni és a menüpontok nevét átírni. Természetesen nem várom el senkitől hogy ingyen csinálja meg. Köszönöm a segítséget előre is.
2011. ápr. 5. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!