Egy kis felvilágosítás Virtual PC-vel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Vírusok ellen kellene.2011. ápr. 4. 16:54
1/5 anonim válasza:
Nem értem.
Amúgy nekem a Windows 7-en nem úgy néz ki mint annó XP-n :D 7-en nem tudom használni ^^
2/5 anonim válasza:
Pontosan mit szeretnél tudni?
Arra való, hogy lehessen benne operációs rendszereket futtatni, tulajdonképpen olyan, mintha egy másik fizikai gép lenne, ha ott valamit elrontasz, az nem érinti az operációs rendszert, ami alatt futtatod.
Megemlíteném, hogy a virtuális gépeknek nincs/kevés a hardveres gyorsítása, így ha pl. játékot szeretnél benne futtatni, akkor azt felejtsd el, illetve természetesen a két operációs rendszerednek elég sok memória kell együtt.
3/5 A kérdező kommentje:
arra kellene, hogy megnézzem, hogy a crack nem vírusos-e.
amúgy régi gépem van, és kevés memória(512mb)
2011. ápr. 4. 17:11
4/5 anonim válasza:
az úgy elég bajos lesz és lassú ha esetleg vírus írtót használnál?
5/5 A kérdező kommentje:
AVG 2011 frissített verzió az jó?
2011. ápr. 4. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!