Melyik a legjobb Registry Cleaner? (Továbbiak lent! )
Figyelt kérdés
Wise Registry Cleaner Free-t használok... Hiába "javítja", ha közvetlen utána újrafuttatom, ugyanazokat a kulcsokat kiírja megint... Mit ajánlotok? Ti milyen programot használtok erre a célra? Köszönöm.2011. ápr. 4. 13:46
1/8 anonim válasza:
Egyik progi nagyobb parasztvakítás mint a másik. Ezek nem tisztítják a regit,csak úgy csinálnak. Nincs ezekre semmi szüksége a Winnek,köszöni ,de nagyon jól elvan ilyesmik nélkül is.
2/8 legendavagyok01 válasza:
CCleaner-nek van registry tisztítója is, én ezt használom.
3/8 anonim válasza:
Ja,pontosan,ahogy előttem írta a második.
De ha nagyon muszáj,akkor Reg Supreme.
A Wise Reg. Cleanerrel,meg nem árt vigyázni...van mikor olyan elé is zöldet tesz,ami elé nem kellene.:S
De a Ccleaner is tökéletesen megteszi.
4/8 anonim válasza:
ezt az egyet használom
Ashampoo WinOptimizer Free (magyar) 15.9 MB
az összes modult, egymásután lefuttatva, tökéletesen kitakarítja a géped.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi ezt ki kell próbálnom :)
2011. ápr. 4. 17:42
6/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, igaz hogy a 8-as verzióját, mivel Windows 7-et használok a weblapukon meg azt ajánlották rá. Nagyon jó! Köszi a tippet, pont a napokba kerestem ilyenfélét. Mindenkinek csak ajánlom!
2011. ápr. 4. 20:45
7/8 anonim válasza:
"kis" segítség ment a v.8-hoz, e-mailben!
8/8 anonim válasza:
Win7 van nekem is, ez a v.8 nekem is hasznos volt, Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!