Halo 3 vagy Halo odst vegyem meg? A véleményhez indokot is kérek
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 20:29
1/3 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.Nézd meg youtuben.Nem jácottam a haloval még de nagyon is tudom milyen
2/3 anonim válasza:
Szerintem Halo-t azért vesz (illetve vett) az ember, hogy Master Chief sztoriját kövesse. Sajnos a Halo 3 óta a főhős nem jelent meg.
A 3-mal sajnos nem játszottam, pedig megölt a kíváncsiság hogy hogyan fejeződik be a történet, de mire lett boxom, már megnéztem youtubeon.
Az ODST-vel viszont játszottam és nem hagyott bennem mély nyomokat, úgyhogy azt nem tudom őszintén javasolni. Nem rossz játék, de nekem a sztori fontosabb, mint a lövöldözés.
Esetleg a Halo Reach-et is felveheted a listára, használtan biztos hozzájutsz olcsóé.
3/3 anonim válasza:
Most nem azért de én úgytudom eleinte Halo Ods vólt
És most lett Halo Reach
Én erről tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!