Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe after effect-be, hogyan...

Adobe after effect-be, hogyan kell motion tracking-ot használni?

Figyelt kérdés

valaki segítsen !

részletesen magyarázza el valaki !

egész nap ezt keresgéltem youtube-on de nem találtam,olyat ahol pontosan mutatják , hogy hogyan kell csinálni !

2011. ápr. 3. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én youtube-ról tanultam meg a motion trackinget. Ha oktatóvideók alapján nem vagy képes megtanulni, akkor szvsz hagy a francba az egészet. Szövegesen leírt segítséggel még annyira sem fogsz menni, mint egy videó tutoriallal.
2011. ápr. 4. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:

én eddig mindent úgy tanultam meg , hogy youtuberól néztem vidókat !

cinema 4d , maya 3d , photoshop , sony vegas !

le is írtam , hogy nem találtam olyat ahol olyan videó van ahol rendesen látszik minden !

homályos volt , gyorsan mozgatta az egeret és nem láttam, hogy mit csinált !

de ha tudsz egy olyan linket ahol nem szarakodnak 15 percig azzal , hogy az egeret össze vissza mozgaggyák akkor lécci !

2011. ápr. 5. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha már a youtube-on nem találtál semmi használhatót, akkor írok helyette egy másik helyet, ahol jó tutorialok vannak.

A Video Copiloton a legérdemesebb tutorialokat nézni, ha a youtube-on nem találsz használhatót.

[link]

Még egy fontos dolgot hozzátennék, hogy az általad felsorolt szoftverek profi szintű használatát nem fogod csak tutorialokból megtanulni.

Az oktató videók csak konkrét problémák megoldására tanítanak meg, ezért érdemes mellette szakkönyvekből is tanulni. Tapasztalatból mondom, hogy 3D modellezést kézikönyvekből érdemes tanulni. Sajnos, sok témában nincsenek magyar nyelvű könyvek.

Így pár hónap tanulásnak akár ilyen eredménye is lehet:

[link]

2011. ápr. 5. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:

pffúúúúú !

kösz !

kösz !

tényleg !

kösz !

2011. ápr. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!