Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja a Gépemnek?

Mi lehet a baja a Gépemnek?

Figyelt kérdés
Ha beindítom akkor amíg ki nem kapcsolom egy folytában maximálisan tölt de olyaan szinten hogy a Sajátgép kb:1perc alatt jön be ha bejön és nem fagy le és pedig nem csinálok semmit csak bekapcsolom.most akkor mit csináljak vele?
2011. ápr. 2. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
gépezet adatai?
2011. ápr. 2. 15:57
 2/14 Tom Benko ***** válasza:
Mik futnak? Ritkítsd meg a bekapcsoláskor elindított programokat! Nézd át a registryt! Ha eddig semmi, akkor teszteld le a memóriát!
2011. ápr. 2. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Yocoo válasza:

Szerintem alapból a memóriával lesz gond.

Vezérlőpult -> Rendszer -> Általános menüpont.

Lent fogja neked írni hogy mennyi RAM van a gépben.

Lehet elmozdult az egyik RAM kártya ha kettő van benne, és csak az egyik üzemel.

Ha tudod hogy mennyi MB vagy GB ram van a gépedben, akkr láthatod majd hogy mutatja e a teljes kapacitást.

2011. ápr. 2. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:

Yocoo 2. válasza:

Viszont ha tényleg sok program fut, akkor töltsd le a CCleaner programot és csökketsd a magától induló programok számát.

2011. ápr. 2. 18:11
 5/14 A kérdező kommentje:

Ezt az összes válaszolónak mondom na itt a gépem és az utolsó válaszolónak vagyis aki ajánlotta azt a programot most van nekem egy olyan hogy Revo Uninstaller evvel is tudok állítani azokon az induló progikon is aszzem nem?

HDD:360GB Samsung SATA-II

Alaplap:GIGABYTE GA-M720-Us3

Proci:AMD Phenom(tm)II X2 545 Processor 3.00GHz

RAM:2GB 1066MHz DDR2 Geil Ultra

Videókártya:ATI Radeon HD 4800 Seires 1GB

HÁZ:EuroCase550W

Meghajtó:NEC DVD+/-RW

2011. ápr. 2. 19:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Mert arra gondoltam hogy újra rakom a windows 7-et de nem a Professionalt hanem azt az Ultimate vagy mi a neve le is töltöttem innen: ***** szerintetek ez az oldal mennyire megbízható?Ja és hogy kell pontosan telepíteni azt tehát hogy majd kéri a videókártya cd-jét meg az alaplapét meg ilyenek?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 2. 19:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert még sosem telepítettem ilyet és nem akarok érte fizetni sokat azért akarom én valaki leírná hogy hogyan megy az általánosságban ez?
2011. ápr. 2. 19:46
 8/14 Tom Benko ***** válasza:

Az oldal egyáltalán nem megbízható. A windowsból az egyetlen, ami legalábbis kezdetben kártevőtiszta, az az eredeti. Vegyél egyet, és azt telepítsd. Többek között jár hozzá egy kis füzetke, abban le van írva a telepítés menete.

Egyáltalán, mire használod a géped? Lehet, hogy egy csomó problémát el tudsz kerülni.

2011. ápr. 9. 11:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Szinte csak játszani.
2011. ápr. 19. 18:13
 10/14 Tom Benko ***** válasza:
Mivel?
2011. ápr. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!