Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen mmorpgvel játszak? (lent)

Milyen mmorpgvel játszak? (lent)

Figyelt kérdés

wow,l2,metin2 és még sok mást próbáltam.Intel celeron 2.6 ghz 768mb ram, nvidia 6200 turbocache gépem van.

Ja és ingyenes kéne meg olyan ami leköt esetleg sok "fun" van benne vagy ilyesmi előre is köszz.

2011. ápr. 2. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
RuneScape:D Én nekem is hasonló gépem van(1GB RAM igaz:D) és rendesen fut.
2011. ápr. 2. 16:22
 2/7 anonim válasza:
Ajánlom az Anarchy Online-t, ha szereted a hardcore dolgokat. annál komplexebb, kidolgozottabb világot nem nagyon találsz szvsz.
2011. ápr. 2. 18:12
 3/7 anonim válasza:
Nem wowozok de a metin az wow koppincs..sztem
2011. ápr. 4. 16:57
 4/7 anonim válasza:

Ennyi erővel majdnem minden MMORPG wow-koppincs... Én Metin 2-vel játszottam 2-3 hónapig, nem volt rossz, de akkor sem fogja soha semmi lenyomni a WoWot :D Legalábbis ebben az évtizedben nem biztos(illetve amíg jönnek új részek)...

A Diablo-t nagyon dicsérik osztálytársaim, szerintem meg kellene azt is próbálnod :D

2011. ápr. 4. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Cabal Online. Jó játék szerintem, de offici szerón semmiképpen se nyomjad. www.mmoparadox.com Infoért dsonline.dtsh.hu
2011. ápr. 4. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
MINECRAFT!
2011. ápr. 4. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Metin2-t sokáig toltam nagyon jó game és semmi köze wowhoz igaz a wow sokkal jobb nála :) am kössz mindenkinek sztem a cabal onlinet kipróbálom régebben akartam tolni origi szerón csak valami nemvolt jó.
2011. ápr. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!