Keresek egy jó rajzprogramot?
Figyelt kérdés
Olyan kellene,amivel a nyomtatómmal beszkennelt RAJZaimat kitudnám szépen színezni,valamint a rajzvonalakat megtudnám erősíteni.Photoshop nem volt jó,sem a Photobie,és még párat kipróbáltam,de egyik sem felel meg nekem...Olyan jellegű progira gondoltam,mint a Paint,de az szemcsésen színez...légyszi segítsetek,fontos nagyon...:( Előre is köszi ;)2011. ápr. 2. 08:25
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
esetleg:
"PaintTool SAI"? ( [link] )
Van vektorgrafikus rajzeszkoze is, es szerintem az nagyon jo korvonal kihuzashoz.
Nekem eddig ez jott be a legjobban, ami a legtermeszetesebb rajzolas elmenyt adta.
4/4 A kérdező kommentje:
jajj,köszi szépen kifogom próbálni őket és írok,hogy beváltak-e!:))
2011. ápr. 2. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!