Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 5 év után váltok Win XP-ről...

5 év után váltok Win XP-ről Win 7 -re Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha az 5 éves konfigurációdra akarod feltenni, akkor váltás előtt nézd meg, hogy megfelel-e a géped a WIN 7 futtatására.
2011. ápr. 1. 20:51
 2/14 anonim válasza:
Én a helyedben nem tenném. Lassabb az egész gép is meg lassabb a net is, többet elakad, megáll, aztán várok fél percet mire kigondolja, hogy mit is akar. Szóval nem valami jó a win 7 és ezt infosok is megerősítették. Én pont azon gondolkodom, hogy xp-t rakatok a gépre e helyett.
2011. ápr. 1. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
elsőnek igaza van... amúgy win 7 sokkal jobb mint az xp szerintem, én nagyon szerettem, csak a laptopom nem annyira bírta, valamit mindig akadékoskodott a videókártyával, szóval most ubuntu, de ha tehetném 7 (:
2011. ápr. 1. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Sokat fogsz te(is) még anyázni,ha xp után nekiállsz használni a win7-et,ugyanis ez is egy nagy rakás sz..
2011. ápr. 2. 03:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Első hát nem egészen 5 éves mert kb 3-4 hónapja vettem am mostani gépemet (és nem újat!)

eddig egész jól elvagyok vele csak a játékokkal leszek bajba mert szinte mind xp-s :)

2011. ápr. 2. 08:30
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem eddig az összes régebbi játék elindult, a legrégebbi 1999-es, amikor még xp sem volt (és ez a játék xp-n el sem indult), sokkal jobb, átláthatóbb, jobb lett, mint anno az xp
2011. ápr. 2. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha van kb. 2 GB RAM-od, nyugodtan rakd fel a Win7-et. Nekem jobban bevált, mint az XP.
2011. ápr. 3. 22:03
 8/14 anonim válasza:
Fostalicska az egész! XP mindörökké!!!
2011. ápr. 3. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki !
2011. ápr. 3. 22:17
 10/14 anonim ***** válasza:

ha erős a videokártyád akkor win7 játékok miatt kérdeztem:)

am nekem nem volt ilyen gondom mint amiről beszámoltak hogy megált és gondolkozot hiper gyors volt:) a net is:)

xp nél szászor jobban futot a bottolás idő is 20 másodperc volt:) xp én meg 1 és fél perc:)

gépem konfigja:

cpu:intel celeron 2,8 ghz

ram:1256 mb

videokártya:nvidia geforce 6200

szal nekem se egy erős gépen volt rajta a win7:) de stabilas futot:)

2011. ápr. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!