Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom bekapcsolni az aero-t?

Hogy tudom bekapcsolni az aero-t?

Figyelt kérdés

Egy win7 aero-ra nem alkalmas laptopom van ,de azt hallottam, hogy belehet rajta kapcsolni hogy mégis menjen, max lassú lesz a graf.. Valami parancs?

Köszi...

Win 7 Home Premium 32bit

video: 128mb Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller Family

2011. ápr. 1. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
témáknál kéne kiválasztani az aero-t...
2011. ápr. 1. 20:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De mivel a gép video kártyája elvileg nem alkalmas rá, ezért a témáknál az aeros windows 7 téma van beállítva, de mégis a klasszikus windows 7 látszik. A windows maga biztos jó, az asztalin működik az aero... A témák alatt nem az van, hogy aero haználata, hanem hogy a problémák keresése.. tehát valami program vagy parancs kénes zterintem amivel annak ellenére hogy a gép nem támogatja a 3d-s vagy milyen megjelenítést mégis belehessen kapcsolni..
2011. ápr. 1. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni perpil asztalod milyen ami te szerinted aero-s dolog.. Mert ha az amire én gondolok,akkor az totál más,és igen nem kapcsolód te sehogy se be az aerot,mivel nem támogatja a karid.

Parancs nincs.

2011. ápr. 2. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
nálam egy hasonló videokarival megy az aero szépen
2011. ápr. 2. 13:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindegy, inkább visszatettem xp-cskét.. mondjuk nem nagy örömmel mert szar, de mindegy.. Aero nélkül 7 nekem nem kell... szal késsz,, xd.. de amúgy azt hallottam hogy van egy ilyen beállítás valahopgy.. Köszönöm :)
2011. ápr. 2. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
aero csak a kinézetét befolyásolja, az miatt nem váltanék vissza xp-re
2011. ápr. 3. 10:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a miatt váltottam vissza. Egyébként nekem fontos a kinézet is, hogy aért kinézzen valahogy. Na meg csak próbából tettem fel, és 256mega rammal teszteltem.. Hát ment is szépen a liteolt 7 home :).. Na de mindegy xp-t amúgy is jobban kiismerem(pl vezérlőpult)
2011. ápr. 4. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!