Ceroaron98 kérdése:
GTA 4 FPS növelése hogyan?
Figyelt kérdés
A GTA 4-be szeretném növelni az fps-t sok videót láttam a youtubeon de egyikből se tudtam valami hasznosat csinálni.Ha van valamilyen fps növelő program annak örülnék ha elmondanátok.2011. márc. 30. 17:45
1/10 anonim 

válasza:

Gépfejlesztés, grafikus beállítások lecsökkentése.
3/10 A kérdező kommentje:
Mit értesz abba hogy grafikus beállítások lecsökentése?
2011. márc. 30. 17:55
4/10 anonim 

válasza:

Minél kisebbre veszed az olyan beállításokat, mely a játékot szépíti, és azt lecsökkented, hogy "rondítja" ezáltal a gép jobban tud dolgozni gyengébb grafikával.
5/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam ez a videókártya amúgy maxon is viszi a játékot de ot is kevés az fps. Meg a leggynegébben is ugyanaz az fps van kiírva.
2011. márc. 30. 18:08
6/10 anonim 

válasza:

Mondjuk azt fontos tudni, hogy erős gépen is szaggat a játék, mivel teljesen optimalizálatlan.
7/10 anonim 

válasza:

A Vertikális Szinkront ne kapcsold be mert akkor nem lesz több fps a monitor képfrissítési arányánál. Tehát ha a V-Sync be van kapcsolva és 60hz-en játszol akkor a max fps 60 lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Az meg mi és hol kapcsoljam le?
2011. márc. 30. 18:22
9/10 anonim válasza:
frissítsd a gta-s és akkor részletesebben be tudod állítani a grafikát, persze le...amúgy nekem is elég neccesen megy, 20 fpst tudtam kihozni max úgy hogy mindent levettem a felbontással együtt...igaz notebookon
10/10 A kérdező kommentje:
Hát szerinted azért is lehet kicsi az fps mert kevés a ram?
2011. márc. 30. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!