Letöltöttem egy játékot a netről de RAR fájltipusban van. Milyen progihoz kéne társítanom hogy fel tudjam telepíteni? Van mellékelve egy PhysX_8. 06.12_SystemSoftware nevű program de ha feltelepítem nem történik semmi. Mit tegyek?
Ez egy egyszerű tömörített formátum. Winrar-ral ki lehet bontani. Amit tenned kell: felmész erre a honlapra: [link]
Itt elindul egy letöltés, telepíted, stb. Ha így sem tudod megnyitni azt a RAR file-t akkor rákattintasz a RAR file-ra jobb gombbal, társítás, és itt felkeresed a winrar-t majd társítod. Így már biztos megnyitja. Az internetről letöltött játékokat általában crackelni kell. Ha nem tudod, hogy kell akk kis böngészéssel van itt ezen az oldalon is leírás. Ha nem találsz csak írj nekem egy mailt.
Remélem segítettem!
Használhatsz 7zip-et is.Az ingyenes.Ha a winrart töltöd le hivatalos! oldalról-mint amit előttem is ajánlottak(tehát nem feltörtet szedsz le),akkor az 40 nap után minden használatkor cseszegetni fog,hogy regisztráltasd,ennek ellenére viszont működni fog továbbra is.Csak elég idegesítő ez,direkt csinálják ilyenre.Olyan mint egy nő:)
Ha mégis winrart használsz,akkor jobb klikk a tömörítményen,kis könyvecskék melletti kibontás ide funkció.
Ha 7zip-et,akkor szintén jobb klikk,majd 7zip,kibontás ide.
Mindkét esetben szépen kicsomagolódik a tömörítmény ugyanabba a mappába,ahol eredetileg is volt,persze a tömörítmény is ugyanúgy ott marad,nem vész el az sem.
Ha jelszót kér a tömörítmény,akkor azt mindkét progi használata esetén is be kell írnod.A jelszót ott keresd,ahol letöltötted.A jelszavasítás inkább letöltőfórumokon jellemző,torrent oldalakon nem igazán.
Ha esetleg nem magyar lesz az alapértelmezett nyelv település után,akkor itt egy magyar nyelvű felület képe,ami segít benne,hogy hol lehet a nyelvet átállítani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!