Valaki, aki ért hozzá, elmondaná nekem, hogy pontosan mi a facebook-on ez "Who is viewing my facebook profile"?
Tudok angolul, szóval azt értettem, hogy kinézi meg a facebook profilodat, de ez hogyan működik? Ez alatt azt értem, hogy, ha én is feliratkozok erre az eseményre, akkor egy olyan ember, aki szintén részt vesz ezen az eseményen, és tegyük fel én néztem a profilját, akkor ő azt látni fogja (mivel mindketten részt veszünk ezen). DE, ha pl. én nem veszek ezen részt, de közben néztem a profilját, akkor nem fogja látni, hogy én megnéztem? Független ez attól, hogy részt veszek-e ezen az eseményen? És, aki még tud erről bővebb infót az írjon (vagy jobban megértette ezt az egészet).
Bocsi, ha kicsit hosszúnak és értelmetlennek tűnik a kérdése. Előre is köszönöm a válaszaitokat ;))
* Find out Who's viewing Your facebook profile.
ez pontosan az "esemény" neve :)
itt olvasd el a második pontot, idézek:
"Can I know who’s viewing my profile or how often it’s being viewed?
No, Facebook does not provide the ability to track who is viewing your...
No, Facebook does not provide the ability to track who is viewing your profile, or parts of your profile, such as your photos. Applications by outside developers cannot provide this functionality, either. Applications that claim to give you this ability will be removed from Facebook for violating policy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!