Miért csinálja ezt az avast? (részletek lent)
Mikor elindul a windows és betöltődik az avast, az óra mellett először kis piros x, majd sárga háromszög van az ikonja sarkában. kb. 3-4 percig így áll az egész gép és nem indul el semmilyen program a feladatkezelőn kívül... Mikor megnéztem a folyamatokat ezt találtam (kép) Ez felmegy kb. 850MB-ig majd visszaesik ~2400k-ra. Kérdésem az lenne, hogy ez mitől van és kiküszöbölhető-e. Ha nem, akkor milyen vírusírtóra cseréljem le?
A kép itt található:
Ha meg nem is szüntetheted, de lerövidítheted ezt úgy, hogy a beállításokban bejelölöd, hogy atast betöltése a többi rendszerszolgáltatás után (hibaelhárításnál van - nálam újratelepítés nem oldotta meg a gondot.
De legjobban úgy járnál, ha lecserélnéd, ha ingyenesben gondolkodsz, akkor AVG-t ajánlom helyette - sok mindent letakarított, amire Avast rá se nézett, arról nem is beszélve, hányszor kellett újratelepítenem az avast 5 alatt (4.8 még jó volt, nem is volt vele ilyen gond). Ha fizetősben, vagy havi kódosban, akkor Kaspersky alá ne add.
Nekem is voltak ilyen gondok,és hogy nem jön be vírus az sem igaz,és pont ez miatt váltottam ESET-re,amit csak eredeti havi,avagy éves kóddal érdemes használni másképpen krekkelt irtó persze vírus tanyát csinál :)
Nekem még egyéb gondokat is okozott az avast (nem egyedi eset...)
Továbbiakba te dolgot mit használsz :)
Akinek ez jó csak azért jó mert ingyenes,de gyenge..
AVG jobb,de nagyon eszi a gépet tapasztalataim alapján (nem gyenge a gép..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!