Eltünt a Lomtár a gépemről hogy tudnám visszarakni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 18:48
1/6 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy az asztalról tűnt el, akkor jobb kattintás az asztalon, Ikonrendezés szempontja - Asztali ikonok megjelenítése.
2/6 anonim válasza:
Csinálj rendszer vissza állítást! Az előtt napra állítsd vissza mikor eltűnt. Start-> Dokumentumok-> Kellékek-> rendszer eszközök-> rendszer-visszaállítás. De szerintem csak a parancsikon tűnt el. És az előttem szólónak igaza van. De ha az nem jó, csináld meg ezt. Ez tuti.
3/6 anonim válasza:
Én így szoktam:
-jobb egérrel katt a Tálcán lévő START gombra.
-majd bal egérrel katt az INTÉZŐ-re
-majd alul ott a Lomtár ikon,katt rajta jobb egérrel és
húzd ki az asztalra és bal egérrel katt a MÁSOLÁS IDE-re.
és örülés.
4/6 anonim válasza:
Sajnos senki nem mondot egyszerű és jó megoldást!
Az igazi megoldás: Start->vezérlőpult->személyre szabás->bal oldalt a feladatok alatt... asztali ikonok módosítása... lomtár bepipa és megjelenik az asztalon a lomtár...
5/6 anonim válasza:
Vistánál jó amit írtál csak.
Xp-nél ez: [link]
6/6 anonim válasza:
nézd meg a lomtárban lehet hogy ott van xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!