Kaspersky 2011-et megéri leszedni torrent oldalról?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 11:42
1/11 anonim válasza:
Semmilyen antivírus programot nem éri meg leszedni torrentről.
2/11 anonim válasza:
Kapersky nem rossz,ha nem lenne Avast,valószínűleg Kaperskyt használnék.
3/11 anonim válasza:
Elsötöl kérdezném, hogy miért?
4/11 anonim válasza:
Azért mert jó eséllyel valami megtört, ideig-óráig működő verzió lesz.
Inkább tegyen fel egy ingyenes antivírust.
5/11 anonim válasza:
Ingyenes is van annyira hatásos, mint a fizetös?
6/11 anonim válasza:
Én speciel meg vagyok elégedve, 3-k éve használom a KIS-t, minden évben az aktuális verziót. Soha nem volt frissítési gondom, csak arra kell figyelni, ami a törési leírásban van.
7/11 anonim válasza:
van nekem 3 éve Avast van, még semmi nagyobb probléma nem volt, soha nemr rakta újra a wint
8/11 A kérdező kommentje:
És most melyik a jó használható verzió ami torrent oldalon fent van.
2011. márc. 28. 14:09
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Avira ingyenesem van.
Az ingyenes általában kevesebbet tud.
Ami szerintem egyetlen hiányosság, hogy ha netről le akar töltődni csúnya rossz vírus, akkor nem blokkolja, hanem engedi letöltődni és utána fogja meg. Avira így hívja: AntiDrive-by prevents against downloading viruses when surfing. Van amelyik ingyenesnél kézzel kell kattintani a frissítés gombra, nem csinálja magától.
Ha nem mászkálsz ilyen ócska warez meg serial oldalakra, az AntiDrive-by nem is fog hiányozni egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!