Le lehet venni a társítást srt-ről?
Sziasztok,
meg lehet szüntetni a társitást valahogy, mert társitottam az srt filet jegyzettömbhöz (kicsit átirtam), de most nem jeleniti meg a lejátszó az srtket, nem csak ezt az egyet, hanem semelyiket. Tudnátok segiteni?
Ja és windows7-em van, mert googlebe utánna néztem, ajánlottak néhány módot, de ezt nem tudom, hogy kell eérni windows7-en.
"Szerintem úgy csináld, hogy sajátgép/eszközök/nézet/mappa beállításai fájltipusok fül, itt kikeresed az .srt-t és megszünteted a társitást."
Esetleg annyi is elég lenne, ha segitenétek ezt az utasitást windows7-re értelmezni, mert nem találom az ezközök fület. :$
A lejátszó felirat beállitások biztosan jók, mert eddig működtek, csak miután (hülye fejemmel) társitottam jegyzettömbhöz azóta nem megy a dolog. az srt meg az avi nevét viseli és egy mappában vannak. Ez is kizárva..
De ezt az ötletet megpróbálom, köszi.
Igy se jó :/ most nincs társitva semmihez, de ugyan ugy nem jeleniti meg, érzékelni érzékeli, sőt a film kezdeténél még felvillan egy sor szöget, de aztán ennyi.
Nem tudom mi a baj, eddig jó volt, bármilyen filmnél, bármilyen feliratnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!