Juhász Atesz kérdése:
Mit tegyek a windows 7-emen a kmplayer pixelesen játsza le a videót?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:34
2/7 blex válasza:
azt hiszem a beállításokban (F2) a videó feldolgozás, leképezésnél lehet állítgatni azt a listát, hátha segít. vagy állítsd vissza az egészet alaphelyzetbe.
de én például ez után szoktam át a media player classicra. csak ha béna a felirat és tologatni kell, akkor használom a kmplayert, mert azt a másikkal nem lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem állítottam át semmit 2 hete van meg a gép(használt) és nem is pixeles, mert a media player-ben teljesen jó. Amiatt használom a kmplayert, hogy billentyűzettel lehet irányítani + szinte az összes formátomot azonnal lejátssza
2011. márc. 28. 08:33
4/7 anonim válasza:
Próbáld ki az SMplayer-t, annak a kezelőfelülete is más, az is magyar nyelvű.
5/7 anonim válasza:
Még annyit, hogy a Win7 nem mindegyik programmal kompatibilis, ez lehet az oka, hogy pixeles a kép.
6/7 anonim válasza:
nincs véletlen bekapcsolva a nagyitás?
7/7 anonim válasza:
Jobb klikk a képre videó haladó (video advanced) angolnál beállit magasminőség 3 ghz felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!