Hogy tudnék Windows XP-t tenni, egy gyárilag Windows 7-es Laptopra?
nem tudom mi lehet a hiba, esetleg dvd-ram meghibásodásra tudok gondolni, viszont ha leszeded a win7-et akkor elszáll a garancia. Ezzel tisztában vagy?
Létezik win7-re már olyan cucc, mintha win xp-d lenne, úgy ábrázol mindent. Nem tudok erről többet mondani, hogy mi a neve stb. Járj utána jobban, sztem ez a legésszerűbb megoldás
Az ntldrl a Windows egyik betöltő fájlja, elvileg formázás és a Windows újra telepítése után nem szabadna ilyen bajának lennie.
Én annak idején 2-3 havonta húztam újra az XP-t, szinte minden alkalommal leformáztam, és semmi baja nem lett :-/
A merevlemez sata meghajtóját nem tartalmazza a telepítőd.Le kell tölteni hozzá és integrálni egy új telepítő lemezbe.
Itt van valami leírás,hátha érthető:
Amikor megvettem a Toshiba C650D laptopom akkor nekem se engedte feltenni az XP-t de még a Linux: Ubuntu-t se...
De ha most kéne válasszak maradnék a windows7-nél továbbra is, rájöttem mennyire jó.
Sata driver hiánya, ahogy mondták. Gondolom a Toshiba oldalán van is...
Integrálni kell, akkor nem lesz gond, de xp telepítésnél szüntess meg minden particiót és utána particionálj újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!